AIXETES / DUTXA / ACCESSORIS

 

 

                   Per accedir a la marca que desitjar cliqueu sobre ella

 

www.roca.es          www.grohe.es          www.teka.com          www.bystillo.com

 

 

 

Més que una aixeta, qualitat i innovació Àmplia gamma de col·leccions d'aixetes per a tot tipus d'ambients que, amb exclusius sistemes, materials d'alta qualitat i tractaments de cromat de gran resistència, es converteixen en el complement perfecte per a transformar qualsevol bany convencional en un lloc únic i especial on gaudir d'experiències plenes de vida.Els nostres productes estan a l'avantguarda en tecnologia i tenen una qualitat superior que ens permet augmentar el període de garantia de la nostra aixetes fins als 5 anys.

NORMATIVA Totes les aixetes està fabricada d'acord amb les característiques tècniques recollides en les normes UNE EN 817, UNE 19.703, UNE 19.707 i UNE EN 1.111. A més, el model Capri Evo està homologat amb certificació AENOR i la resta de les col·leccions, es fabriquen amb els mateixos components (airejador, falques i cartutx).

Més que una dutxa, sensació de benestar. Elegància, funcionalitat i innovació són les claus de les nostres columnes de dutxa que han estat desenvolupades pensant en oferir una àmplia gamma capaç de satisfer totes les necessitats. Varietat de columnes per recrear en el teu espai de dutxa l'experiència de sentir-te en contacte directe amb l'aigua i gaudir del seu efecte relaxant i saludable. Columnes amb fins a 4 funcions de dolls si tuats al llarg de les mateixes per fer de la dutxa, una experiència única.

QUALITAT i NORMATIVA TECNOLOGIA Les aixetes termostàtiques compta amb:Cartutx SEDAL: El cartutx de les aixetes termostàtiques està fabricat sota la normativa UN111. Les columnes de dutxa estan realitzades i sotmeses a processos de qualitat complint amb les normatives vigents. El material i recobriment de les aixetes de dutxa així com les peces que la componen estan realitzades sota les normatives UNE aplicables 

Més que un complement, el detall ideal.Els petits detalls són els que marquen la diferència en el teu espai de bany, per això, hem perfeccionat les nostres col·leccions per oferir un ampli ventall d'elements amb formes i dissenys únics.

PROVES DE QUALITAT: Tots els nostres accessoris són sotmesos a assaigs d'adherència del recobriment segons norma ISO 1458 sense observar-espellofat algun en la superfície revestida. Així mateix, s'han s'han realitzat assajos en càmera de boira salina segons norma UNEENISO

9227: 07.

 

ELS RISCOS D'UNA AIXETES DE BAIXA QUALITAT

Agrival (Associació Espanyola de Fabricants d'aixetes) acaba de realitzar un comunicat en què adverteix que està constatant una reducció significativa en els estàndards mínims de qualitat de les aixetes que es distribueix a nivell estatal.

Des d'aquesta associació es recorda que no podem oblidar que les aixetes està en constant contacte amb l'aigua, les peces i acabats estan sotmesos a condicions d'humitat i els seus materials han d'assegurar que no pugui donar-se cap oxidació.

A més, esmenta que els cromats de baixa qualitat són tòxics i l'arsènic està present en la majoria d'aixetes de baix cost, motius pels quals l'ús d'aquest tipus de productes redunda al final a la salut de l'usuari.

Des d'aquí, volem informar-vos del nostre compromís per la qualitat:

1. Tota la nostra aixetes està fabricada d'acord amb les característiques tècniques recollides en les normes UNE EN 817, UNE 19.703, UNE 19.707 i UNE EN 1.111 i controlada segons la norma ISO 9001: 2008.

2. Els models d'aixetes estan fabricats segons les exigències de la certificació AENOR.

3. El cos de les nostres aixetes està fabricat en llautó segons norma UNE EN 12.165. S'utilitza un aliatge amb baix percentatge en plom, el que fa que no presenti cap perill per a la salut i no alteri l'aspecte, olor o gust de l'aigua.

4. A nivell de revestiment, complim amb els més estrictes controls de qualitat de la norma UNE 19.709 EN 248, vinculada a aixetes sanitària.

Tot l'anterior mostra el seriós que ens prenem el oferir aixetes que no només estigui a l'avantguarda en tecnologia, sinó que a més, compleixi els estàndards més alts exigits per les normatives de qualitat internacional.

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar