Per accedir a la marca que desitjar cliqueu sobre ella

 

 

 

www.bystillo.com

 

www.torviscobanos.com

 

www.roca.es

 

 

MIRALLS BANY: MÉS QUE PER MIRAR-SE


Les persones sentim una irracional atracció pels miralls. I el major exemple d'això és que, encara que ens esforcem, veiem un mirall i no podem evitar dirigir la mirada fixament cap a ell. Tant és que estigui en un ascensor, botiga, transport públic ...

Tot i que no tenim inconvenient a mostrar en públic el nostre "amor", és en la nostra llar on donem curs a aquesta relació. Sobretot, en un dels llocs més íntims; la cambra de bany.

No obstant això, més enllà de per mirar-nos, els miralls de bany compleixen altres funcions interessants. I d'elles parlarem en aquest article.

 

il·luminació

Els miralls amplifiquen la llum que reben. Si la llum dels focus que tenim instal·lats és ataronjada, es potenciarà la calidesa, si la il·luminació és d'una tonalitat més blanca, donarà una major sensació de puresa ...

No obstant això, per tenir-los com aliats de la nostra il·luminació, la clau és ubicar-se correctament. I és que un error molt comú és que la llum il·lumini el mirall i amb això es generen ombres o brillantors.

Potser aquesta sigui una de les raons per les quals cada vegada tenen més demanda els miralls que incorporen il·luminació. A més d'evitar aquest tipus de problemes, amb ells deixen de ser necessaris els aplics i si són retroil·luminats generen per si mateixos una il·luminació ambient molt interessant.

 

amplitud

En els últims anys, hi ha una clara tendència cap a miralls cada vegada més gran i més horitzontals. En banys de mida reduïda, aquest tipus de formats ajuden a generar una sensació de major amplitud.

No obstant això, posar un mirall excessivament gran també es pot tornar en contra teva a nivell de funcionalitat i estètica. Com a orientació, l'ample ha de ser similar o una mica superior a la del moble.

En el cas que el mobiliari tingui poc ample, una opció és col·locar un mirall vertical. D'aquesta manera, l'amplitud que es dóna a l'espai genera una sensació de major altura.

 

decoració

I com no podia ser d'altra manera, un mirall també té una funció estètica.

Al final, és un element decoratiu més dins el bany i el seu disseny ha d'anar a l'una del moble, mampara, plat de dutxa ... Tot i que també es pot utilitzar per donar un toc disruptiu.

Jugar amb els colors, amb la forma o simplement amb que tingui o no motllura pot fer que el nostre bany sembli més clàssic, minimalista, contemporani ...

 

Pel mateix preu, podem trobar al mercat diferents tipus de miralls i amb tots ells podrem mirar-nos, però si valorem també les coses que us acabem d'explicar, tindreu al vostre bany un mirall al que li traureu un partit molt més gran

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar