Per accedir a la marca que desitjar cliqueu sobre ella

 

 

 

www.bystillo.com

 

www.torviscobanos.com

 

www.roca.es

 

 

COM TRIAR UN MOBLE DE BANY

 

Quan ens decidim a reformar el nostre bany o hem de decorar-des de 0 perquè ens hem canviat d'habitatge i ve buit, l'elecció del moble de bany sol ser l'epicentre de tota la decoració. I és que, normalment, la resta d'elements (mirall, lavabo, plat de dutxa ...) solen anar en consonància amb el disseny o els colors que s'hagi triat per al mobiliari. Un dels majors problemes és l'excés d'oferta que existeix. És a dir, com hi ha tants models entre els quals triar, és molt fàcil perdre la perspectiva i fins i tot, fins aclaparar a l'hora de prendre la decisió. Per a nosaltres, la clau és trobar el model que millor quedi integrat dins de l'espai i de la decoració, tant a nivell estètic com funcional. Per això, us hem recopilat 4 aspectes que segur us van a ajudar en la vostra decisió.

Les mesures Cal anar a la botiga amb els deures fets i amb totes les mesures preses a casa. L'ample, el fons i l'altura són fonamentals, així que hem d'encertar amb elles, sense passar-nos o quedar-nos curts. L'ample dels mobles sol començar en 60 cm i va pujant de 10 cm en 10 cm. Haurem de fixar-nos en el "aire" disponible que quedaria al costat del moble per col·locar el tovalloler, un moble auxiliar ... ia si en obrir els calaixos o portes s'impedeix l'ús d'altres elements del bany.46 cm és el fons estàndard. Si necessitem guanyar espai dins del bany hi ha solucions amb menys fons i si necessitem calaixos amb més capacitat d'emmagatzematge, triar un moble amb un fons més ens soluciona el problema. Pel que fa a l'altura, anem a diferenciar en si ho anem a col·locar suspès o sobre potes. Si va sobre potes, l'altura ve ja de "fabrica", però si ho posem suspès hem de cuidar detalls com l'espai que quedarà entre el sòl i el moble (per facilitar el fregat del sòl), l'alçada a la qual ens quedarà l'aixeta.

Nombre de calaixos i portes Quantes coses anem a guardar dins del moble? Quant de ordenats som? Aquí dependrà del que anem a guardar dins del moble (tovalloles, estoc de paper de higiènic, productes de cosmètica, assecador ...) i de si ens agrada tenir les coses ordenaditas o som més de calaix desastre. Opcions n'hi ha moltes, des de mobles amb un únic calaix fins mobles amb diversos calaixos i portes que faciliten tenir tot més ordenat. Amb menys compartiments es guanya espai interior i amb mes compartiments es guanya en possibilitats de tenir les coses millor classificades.

Material i Acabat Els mobles de bany estan exposats diàriament a la humitat, a mullar-se amb aigua, a cops ... ia més, requereixen de neteja pràcticament diària per eliminar restes de calç, brutícia i altres. La seva resistència a aquests condicionants ve determinada pel material i l'acabat amb el qual estiguin realitzats. Es tracta d'un tema força complex i en el qual hi ha molts matisos, per la qual cosa anem a cenyir-nos a donar-vos un visió molt ràpida i global. Si parlem de materials, tenim la fusta massissa, el MDF i l'aglomerat. I si parlem d'acabats tenim la laca / vernís, el laminat i la melanina. Materials i acabats es combinen entre si, tenint per exemple mobles de fusta amb acabat en vernís o mobles en MDF amb acabat lacat o laminat. Els tres acabats garanteixen una protecció i durabilitat del moble, així que la diferència la trobem en el material:

  1. 1. Aglomerat: El més econòmic però amb pitjor envelliment. Són majoria al mercat i s'acaben normalment en melanina.
  2. 2. MDF: Mobles de qualitat correcta, amb una bona relació qualitat-preu. Si l'opció d'acabat és lacat, és una molt bona opció ja que absorbeixen perfectament els colors.
  3. 3. Fusta: tot existint diferents tipus de fusta, és una garantia de resistència i bon envelliment del moble. El seu cost és el més gran de les 3 opcions de materials i solen anar envernissats per mantenir la veta de la fusta

Color La varietat de colors en què els mobles estan disponibles és immensa, sobretot si ens decidim per un model lacat. El color és un tema molt personal, així que l'únic consell que aquí podem donar-vos és que us fixeu en el color de la ceràmica o rajola del sòl i de les parets del vostre bany. Partint d'aquí, segur que us és més fàcil donar amb aquest color de mobles que de personalitat i aquest toc estètic.

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar