PLATS DE DUTXA 

Més que un plat, un toc de distinció

 

 

 

 Per accedir a la marca que desitjar cliqueu sobre ella

 

 

www.bystillo.com

 

www.torviscobanos.com

     

 

 

 

 

PLATS DE DUTXA PEDRA NATURAL Nous plats de dutxa de pedra natural i marbre compacte. De gran resistència i durabilitat i amb un acabat llis suau són una solució funcional que no passa de moda i s'adapta a tot tipus d'estils, seguint les últimes tendències del disseny d'interiors. Cada sèrie es diferencia per la posició del desguàs. La Sèrie Central té el desguàs situat en el centre en plats de mesures inferiors a 120 cm de llarg i la Sèrie 45, amb el desguàs a 45 cm de la vora superior del plat per a mesures superiors a 120 cm. Entre les seves principals característiques destaquen: Extraplans, amb un gruix de 2 cm faciliten l'accessibilitat a la zona de dutxa ja que permet la instal·lació al arran de terra.Plats amb la màxima qualitat. Fabricats sota les més estrictes especificacions de les normatives UNE, compten amb un tractament nanotecnològic que els atorga una protecció hidrofugant, oleofugante i antibacterià 100%. A més, compten amb el certificat antilliscant Clase3, la més alta classificació del mercat per evitar caigudes.

Per a tots els espais, per a totes les necessitats. El nostre fabricant s'adapta a les necessitats i espais més variats, tant en plats com en revestiments. De vegades, com en els canvis de banyera per dutxa, és difícil trobar el mateix revestiment de les parets. Els panells de dutxa es poden instal·lar directament sobre el revestiment actual amb el consegüent estalvi de costos i temps d'execució

CONTROL DE QUALITAT
Tots els plats de dutxa estan sotmesos a un control de qualitat en
cadascuna de les fases del procés de producció que assegura la màxima
qualitat del producte.

PLATS DE DUTXA: QUÈ MATERIAL ÉS EL QUE MÉS EM CONVÉ? Fa anys, quan anaves a una botiga de fontaneria i deies que necessitaves un plat de dutxa, n'hi havia prou amb dir-los les mesures i et ensenyaven 2 o 3 models entre els quals elegies el que estèticament més et encaixava. El que fos d'un material o un altre no era un factor determinant a l'hora de la compra ja que bàsicament, tots eren del mateix material: el ceràmic de tota la vida. La cosa ha canviat en els últims temps i ara l'oferta és molt més àmplia, així que en aquest article anem a repassar les característiques de cada un.

Plat de dutxa de porcellana El típic de color blanc que tots coneixem. El de sempre. És l'elecció més econòmica. Resulten molt resistents a ratllades i a l'acció de qualsevol producte de neteja per abrasiu que aquest sigui, el que simplifica la neteja. No obstant això, quan entres a la dutxa tenen un tacte fred i són relliscosos. Són bastant pesats, el que dificulta el seu transport i instal·lació. La seva altura és un handicap, ja que el gatet solen ser uns 6 cm.

Plat de dutxa acrílic Durant un temps han estat l'opció preferida per substituir els plats de dutxa de porcellana. Una mica més cars que els anteriors però més lleugers, amb tacte més càlid i antilliscants. La seva altura segueix sent el seu principal handicap ja que tot i ser una mica menor que en els anteriors, el mínim està en els 5 cm. A més, hi ha força disparitat en les qualitats dins del que s'entén com acrílic, el que pot provocar que apareguin fissures en els plats amb el pas del temps.

Plat de dutxa de resina Aquests plats han experimentat un gran auge a causa de les seves possibilitats de personalització que fa a mesures, colors, textures, ... A més, són extraplans (3 cm) el que els converteix en una gran opció en instal·lacions enrasades. El problema està també en la disparitat en les qualitats de les resines, sobretot en l'acabat superficial. Això repercuteix directament en el grau de resistència del plat de dutxa a les ratllades i als agents químics que incorporen, per exemple els productes de neteja amb àcids o components corrosius.

Plat de dutxa de pedra natural La pedra natural permet tenir un plat de dutxa a la teva mida i exclusiu ja que cada peça té una veta única. A més, aquest material es pot fer servir també com a revestiment de la cambra de bany, no només per al plat de dutxa. És ultra resistent, durador, fàcil de netejar i mantenir i permet plats extraplans de només 2 cm d'altura.Tot i que cada vegada són més coneguts en el mercat, encara segueixen sent una opció no tan estesa com la d'altres materials com la resina. El seu preu mitjà és similar al d'aquesta última però superior al dels de porcellana o acrílics, però, s'ha de pensar que és un plat únic i per a tota la vida.

Disposem de models en els 4 materials. No obstant això, com creiem en els espais únics i a mida, la nostra gran aposta és la pedra natural. Vols fer una ullada a les nostres propostes ?. Doncs no deixis de passar per la nostra secció de plats de dutxa.

 

5 RAONS PER LES QUE CANVIAR LA BANYERA PER UN PLAT DE DUTXA
Substituir el plat de dutxa per una banyera és una tendència que porta uns anys sent de bastant comú. De fet, nombroses empreses s'han especialitzat en oferir aquest tipus de serveis en temps pràcticament de rècord. En moltes llars, s'ha optat per aquest tipus de reforma quan hi ha persones grans o amb algun impediment físic o quan els fills menors, han deixat ja de ser menors i la banyera no resulta ja util per banyar-los. Els plats de dutxa són molt fàcils d'instal·lar i no necessiten de grans obres. Dels seus avantatges us parlem avui.

  • Seguretat. En els plats disposem de diversos tractaments antilliscants que ofereixen molta més seguretat i protecció anti caigudes que les banyeres.
  • Accés i mobilitat. La manera més còmoda d'entrar i sortir de la dutxa és amb un plat de dutxa. A més, és possible col·locar dins un seient per a les persones que tinguin algun problema físic.
  • Neteja i manteniment. Els plats de dutxa són més còmodes de netejar i en ells s'acumula menys brutícia quan ens estem dutxant.
  • Disseny. La varietat de materials, colors, mides ... fa que sigui un producte que fa lluir al bany. A més, també hi ha una gran vaeriedad de mampares per aconseguir la combinació perfecte.
  • Guanyant espai. El plat de dutxa és ideal per a banys de mida reduïda ja que els dota d'amplitud. La seva multitud de mides fa que s'adaptin a qualsevol tipus de composició.

T'hem convençut? 

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar